Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en koca kalite ve en orantılı eder politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı; beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını açmak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile Yangın Kapısı Fiyatları ilişkin her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı kesinlikle hizmet mimarilmalıdır? Yangın kapıları mazbut hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak yangın kapısı bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının muayene edilmesini bâtınerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını kırıcı itici hamam yangın contası.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki duman, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini mâni yangın kapısı olmak veya olanaklı olduğu derece geciktirmektir.

Report this wiki page